Автор Тема: Онлайн турнір CC Napoleonics  (Прочитано 171 раз)

Оффлайн Пластун

• Прохожий
  • *
    • Просмотр профиля
Онлайн турнір CC Napoleonics
« : 30 Январь 2012, 23:10:16 »
Стартує черговий міні-турнір із Наполеоніки.
Запис бажаючих тут - http://de.groups.yahoo.com/group/CCNapoleonics_Vassal/database?method=reportRows&tbl=11

Для гри потрібно васаловський модуль і знання правил для тих хто на бронєпоїзді нагадую що правила українською вже з рік висять на оф сайті

В середньому граємо по матчу (тобто 1 сценарій двічі - кожен за кожних) на 2 тижні - графік геть не обтяжливий навіть для дуже зайнятих і ділових.

Чекаємо.
У мене є звичка говорити «знайди хорошу гітару і хороший підручник». Насправді, єдиний спосіб стати хорошим гітаристом, якщо ти не геній, це копіювати. Ти ніколи не прийдеш до власних ідей, поки не навчишся копіювати. Це найкраща порада. Просто кради - Річі Блекмор

Оффлайн smilek

• Pro-Настольщик
  • Эрнесто Гевара де ла Серна Линч
    • Просмотр профиля
    • Смайлосфера
Re: Онлайн турнір CC Napoleonics
« Ответ #1 : 03 Февраль 2012, 13:17:42 »
Є бажання приєднатись, хоча мене більш приваблює гра наживо.
В Яху я загубив ще років десять по тому свій логін та пароль, то не хотілось би реєструватись знову.
Є якась ще можливість?
...Я не освободитель. Освободителей не существуют. Люди сами освобождают себя....
(Эрнесто Гевара де Ла Серна Линч)

"Улыбайтесь, господа, улыбайтесь! Серьезное лицо - еще не признак ума. Самые большие глупости на земле совершались именно с этим выражением лица"
(Г. Горин, "Тот самый Мюнхгаузен")

Оффлайн Пластун

• Прохожий
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : 05 Февраль 2012, 11:52:00 »
Я запитаю у наших.

Думаю принципових заперечень не буде )
У мене є звичка говорити «знайди хорошу гітару і хороший підручник». Насправді, єдиний спосіб стати хорошим гітаристом, якщо ти не геній, це копіювати. Ти ніколи не прийдеш до власних ідей, поки не навчишся копіювати. Це найкраща порада. Просто кради - Річі Блекмор

Оффлайн Пластун

• Прохожий
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : 05 Февраль 2012, 15:19:08 »
Нажаль принципові заперечення знайшлися )

Обліковий запис у Яху таки потрібен

Оффлайн smilek

• Pro-Настольщик
    • Просмотр профиля
    • Смайлосфера
« Ответ #4 : 06 Февраль 2012, 11:19:04 »
Зареєструвався записом Гугла.
Зайшов, натиснув якусь кнопку, але там все на ворожій мові - не розумію анічогісеньки :). Перекладач не справляється - тільки опис групи я й бачу, але коли тисну "приєднатись" etc., то перекладач безсилий.
...Я не освободитель. Освободителей не существуют. Люди сами освобождают себя....

"Улыбайтесь, господа, улыбайтесь! Серьезное лицо - еще не признак ума. Самые большие глупости на земле совершались именно с этим выражением лица"

Оффлайн Пластун

• Прохожий
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : 06 Февраль 2012, 18:35:23 »
Читай ПП  :)

Оффлайн smilek

• Pro-Настольщик
    • Просмотр профиля
    • Смайлосфера
« Ответ #6 : 08 Февраль 2012, 12:10:01 »
З'ясував багато чого, записався учасником турніру.
Хто ще бажає, але не розуміє що до чого, звертайтесь до мене або Пластуна, спробуємо допомогти.